Hanna Khonskaya +47 92290612 hanna@conteir.no
Optimized hanna

Hanna har bakgrunn som farmasøyt og har den siste tiden spesialisert seg på programmering og helseteknologi. For Hanna er kombinasjonen av helsefaglig og teknologisk kompetanse viktig for å kunne bidra til en bedre helsetjeneste.

Hanna er sertifisert i den helsefaglige terminologien SNOMED CT og har god kjennskap til det tilhørende tekniske økosystemet. I tillegg er hun glad i modellering av helsefaglig innhold, og hvordan vi gjennom databasestrukturer og API-er kan legge tilrette for målrettet kommunikasjon og gjenbruk av innhold.

Da Hanna studerte farmasi i Minsk i Hviterussland var hun spesielt interessert i prosesser i kroppen og hvordan forskjellige stoffer virker.

Før hun flyttet til Norge jobbet Hanna som farmasøyt i apotek i flere år. Hun likte spesielt godt å veilede pasienter i bruk av legemidler. Hun ble også kjent med hvordan et apoteket fungerer fra innsiden.

Hanna er en læringsvillig og hardtarbeidende person. Hun er selvgående og har stor utholdenhet i oppgaver hun går i gang med. I tillegg kan hun selv finne løsninger og er god på kritisk tenkning.

Hun liker å besøke nye land og steder og bli kjent med historien. Hun synes det er interessant å lære nye språk og få kunnskap om hvordan de er bygd opp. Hun har tidligere drevet med bueskyting og har vært engasjert i historisk gjenoppbygging.