Miral Kazmi +4746224376 miral@conteir.no
Miral web

Utvikler

Miral er utvikler og rådgiver i Conteir. Hun har bachelorgrad i Computer Science fra universitetet i Islamabad, og har mastergrad i Applied Computer Science ved Høgskolen i Østfold. Temaet for oppgaven er naturlig språkgjenkjenning ved hjelp av kunstig intelligens og maskinlæring. Miral er også sertifisert i helseterminologien SNOMED CT.

Miral jobber godt med de fleste programmeringsspråkene som brukes i dag. På grunn av hennes sterke interesse for maskinlæring og kunstig intelligens, er Python et referansespråk. Hun har i tillegg solid kompetanse innen .NET/C# og JavaScript-baserte rammeverk som ReackJS.
Miral har høy kompetanse innen bruk av databaseteknologi som SQL/PostgreSQL. I mange løsninger hentes imidlertid innholdet og dataene gjennom API-er fremfor direkte fra en database. Miral har solid erfaring med bruk av API-er gjennom ulike REST-grensesnitt.

Selv om mye av front-end i dag skrives i kode (f.eks. ReactJS eller Vue) har Miral inngående kunnskap om semantisk HTML og bruk av CSS til presentasjonsinstruksjoner. Dette er særdeles viktig for at all kode skal være universelt tilgjengelig (WCAG) og søkemotoroptimalisert.

Miral er også sertifisert i den internasjonale helseterminologien SNOMED CT. Dette gjør at hun er i stand til å designe og utvikle løsninger med høy semantisk interoperabilitet.